суботу, 15 липня 2017 р.

Вітаємо Школового Олега

«Весела перерва»  обрала Школового Олега
Вітаємо Школового Олега, учня 7-Б класу: його фото, як суперфана акції 
«Модель відЖивчика’», всеукраїнський дитячий журнал «Весела перерва» 
розмістив у своєму червневому номері. Редакція журналу також нагородила
Олега конструкторським набором за наполегливість і творчість. У бібліотеці 
«Козацького ліцею» є  виставка моделей, зроблених  учнем, яка постійно поповнюєтьсяБажаємо Олегові успіхів в улюбленій справі.

2 коментарі:

  1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Переглянувши блог Полякової Наталії Володимирівни я побачив те, що не знайдеш навіть на закордонних сайтах, прочитав інформацію, яку не розміщено не на YouTube, ні на інштх сайтах, що було заблоковано.
    Тепер про блог: його створено відповідно до сучасних вимог, застосовано інноваційні методи оформлення, і саме це сприяє тому, щоб сюди завітали учні, батьки, педагогічний персонал.
    Блог Полякової Н.В. це не лише сторінка в Інтернеті або реклама навчального закладу, це: допоміжні матеріали у навчанні, цікаві факти, професійно створені презентації, фото та різноманітна інформація, що сприяє розвитку дитини, підлітка та зацікавленості дорослих.
    Так, переглянувши всі матеріали, що викладені на блозі,я зробив висновок, що бібліотекар КЗ"Запорізька загальноосвітня школа-інтернат № 4 "ЗОР, нині "Козацький ліцей" це дуже ерудована, неординарна, творча людина, що не шкодує сил для всебічного розвитку підростаючого покоління, постійно підвищує свій професійний рівень, завжди готова допомогти, підказати. Вона має великий педагогічний стаж, навички роботи і просто хороша людина.
    Бажаю бібліотеці, а саме її керівнику здоров я, наснаги та великих успіхів у цій нелегкій праці.

    ВідповістиВидалити